Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@16:32:50 GMT

احتمال افزایش وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۰ چقدر؟

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۴۲۲۶

احتمال افزایش وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۰ چقدر؟

خبرگزاری ایسنا: فاطمه قاسم پور در مورد احتمال افزایش وام ازدواج از جانب کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ گفت: چندی پیش کمیسیون اجتماعی مجلس، پیشنهاد افزایش میزان وام و مدت زمان بازپرداخت این وام را به کمیسیون تلفیق بودجه ارائه کرد و این روز‌ها در کمیسیون تلفیق مثل موضوعات دیگر در حال بررسی است. گمانه‌زنی‌ها در مورد افزایش میزان وام وجود دارد، اما نمی‌توانم بگویم که در نهایت چه اتفاقی در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ قابل پیش بینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: قاعدتا من و دیگر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس پیگیر افزایش وام ازدواج و افزایش مدت زمان بازپرداخت آن هستیم. تلاش ما بر این است که وام ازدواج به درد دهک‌های اقتصادی بیشتری در اقتصاد بخورد. اگر میزان وام ازدواج زیاد و مدت زمان بازپرداخت آن بیشتر شود، تعداد افراد بیشتری می‌توانند از این وام استفاده کنند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین از طراحی راهکار‌هایی برای حل مسئله ضمانت در وام ازدواج خبر داد و گفت: ما به دنبال راهکار‌هایی برای بحث ضمانت وام ازدواج نیز هستیم. امیدوارم شاهد اتفاقات خوبی در زمینه ضمانت، میزان وام و مدت زمان بازپرداخت در سال ۱۴۰۰ باشیم.

قاسم‌پور در مورد توان و وظیفه دولت در امر ازدواج گفت: بی شک بخشی از وظیفه دولت این است که بخش زیادی از بودجه را به حوزه رفاه اجتماعی اختصاص دهد. ازدواج، مسکن، فرزندآوری و به طور کلی معیشت مردم به حوزه اجتماعی مربوط می‌شود. نمی‌دانم تا چه میزان منابع دولت اجازه می‌دهد که وضعیت وام ازدواج و مسکن رشد کند، اما می‌دانم که این روز‌ها اتفاقات و اصلاحات خوبی از طرف کمیسیون تلفیق بودجه هم در زمینه مصارف و هم در زمینه درآمد رخ داده است.

وی در پایان با بیان اینکه «جهت تغییرات کمیسیون تلفیق به نفع معیشت مردم و ارتقای وضعیت اقتصادی - اجتماعی خواهد بود» گفت: وضعیت دولت از نظر منابع درآمدی به گونه‌ای که اگر مدیریت صحیح به کار گرفته شود، این امکان وجود دارد که رفاه اجتماعی بیشتری از طرف بودجه تامین شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: افزایش وام ازدواج لایحه بودجه ۱۴۰۰ کمیسیون تلفیق بودجه مدت زمان بازپرداخت کمیسیون تلفیق وام ازدواج میزان وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز